Over kapsalon Gorgio

Gun uzelf en uw haar het allerbeste, en neem contact met ons op

Bel 071-5130829

Kapsalon Gorgio in Leiden

Bent u toe aan een geheel nieuwe coupe of wilt u alleen maar bijgeknipt worden? Onze ervaren scharen en de kappers en kapsters die deze hanteren kunnen elke haarstijl knippen, wassen, kleuren en verzorgen. Kinderen en volwassenen, kort en lang haar, voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wij doen bijvoorbeeld aan figuren inscheren en knippen met twee scharen tegelijk voor een beter resultaat.

Wij bespreken samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op professionele wijze aan de slag om u het haar te geven dat helemaal bij u past en waar u langdurig plezier van hebt. Ons enthousiaste team staat eveneens voor u klaar met gedegen advies over de nieuwste haartrends en haarverzorgingsmiddelen. Gun uzelf en uw haar het allerbeste, en neem contact met ons op.

Prijs en kwaliteit

Onze kapsalon uit Leiden biedt u uitermate goede prijs-kwaliteitverhoudingen. U wordt geknipt in een vriendelijke en persoonlijke sfeer, waardoor de hele ervaring uitermate prettig is. U bent er echt even helemaal uit. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en hanteren daarbij de laatste materialen en technieken. Ons personeel is goed opgeleid, professioneel en prettig in de omgang. Wij garanderen u dat als u onze kapsalon in Leiden weer verlaat, u zich weer als nieuw voelt.

KAPSALON GORGIO

Lange Mare 86
2312 GT Leiden
Nederland

Bel 071-5130829

BETAALBARE KWALITEIT